Om Kabaré Fornhammar

Jag heter Rolf Fornhammar och är sångare, trubadur och vardagspoet från Stockholm. Jag har en gedigen erfarenhet som jazzmusiker och körsångare.

Musikunderhållning på kaffefat

Kabaré Fornhammar är ett lättsurplat och underhållande koncept som kan exempelvis anpassas till en dessert- eller middagsunderhållning, för stora som små evenemang. Det kan vara en privat eller företagsfest, tillställning på en pensionärsförening eller ett äldreboende. Upplägget kan bjuda på alltifrån en kortare show till kaffet eller för en hel middag.

Repertoaren är hämtad från ett urval av oförglömliga och enastående artister, kompositörer och textförfattare som;
Olle Adolphson, Ulf Peder Olrog, Povel Ramel, Tom Lehrer, Ruben Nilsson m.fl.

Detta är ett material som jag arbetat med under i stort sett hela mitt vuxna liv – på ett eller annat sätt. Musikunderhållningen framförs med egen sång och kontrabas-ackompanjemang. Jag kan även gestalta de figurer som förkommer i visorna på ett trovärdigt sätt.

Provlyssna på två ljudklipp hämtat ur repertoaren:

[audio:http://kabarefornhammar.se/wp-content/uploads/morbror_jan_kleptoman.mp3|titles=morbror_jan_kleptoman]

Morbror Jan Kleptoman, skriven av Povel Ramel

[audio:http://kabarefornhammar.se/wp-content/uploads/pa__en_liten_smutsig_bakgard.mp3|titles=pa__en_liten_smutsig_bakgard]

På en liten smutsig bakgård, skriven av Ulf Peder Olrog

Boka Kabaré Fornhammar

Musikunderhållning till supén – Musikunderhållning, sång till eget kontrabas-ackompanjemang. Lämpligt till desserten eller kaffet (och avecen). Innehållet kan anpassas efter publiken och arrangörens önskemål.

Eftermiddagsunderhållning – Lättlyssnat program efter arrangörens önskemål med ett urval från repertoiren 30 eller 45 min långt.

Andras sånger och egna dikter – Musikunderhållningen kan kompletteras med egna dikter som interfolierar med musiken på ett ibland överraskande sätt.

Allsång – Musiken anpassas efter publiken och arrangörens önskemål. Vi tar fram ett original till ett sånghäfte som ni kan trycka upp och dela ut.

För bokningsförfrågningar, mer information så hör av er till info at kabarefornhammar.se eller ring 0708-95 05 85.

Ni får en oförglömlig kväll som bjuder på en musikalisk underhållning av hög klass.
Bästa hälsningar, Rolf Fornhammar

Rolf Fornhammar